explicitClick to confirm you are 18+

AligatoCoin - E Ticaret Sektöründe Blockchain Devrimi

ICOratingAug 11, 2018, 10:18:30 PM
thumb_up5thumb_downmore_vert



Sevgili kripto para dünyasının seçkin takipçileri, bu makalemde sizler için e-ticaret alanında faaliyet gösterecek olan blockchain tabanlı ALIGATOCOIN Projesini incelemek istiyorum.

Polonya ve dünyadaki e-ticaret pazarı baş döndürücü bir hızla büyüyor. Pazar, çok hızlı bir şekilde, e-ticaret platformlarını kullanan herkes için hayatı kolaylaştırmak üzere yeni teknolojileri bünyesine katmaktadır. Bununla birlikte, küresel pazarda lider olan az sayıdaki şirket, önemli teknolojik gelişmeleri olması gerektiği gibi hayata geçirmiyor.

Blockchain tabanlı Aligato 2.0 platformu, bugüne kadar mevcut çözümlerin ulaşamadığı bir seviyede güvenlik, istikrar ve şeffaflık sağlayacaktır. Akıllı telefonlarda veya bilgisayarlarda sıradan kameralarla çalışan Göz ödeme sistemi ile ödeme, alıcıların güvenliğini daha da güçlendirecektir.

Yapay zeka, alışverişi kolaylaştırır, öğeleri araştırır ve platformla her türlü etkileşimi sağlar. Özerk kargo dronları, ürün tesliminin son aşamasını müşteriye otomatik hale getirir ve tüm sistem mevcut altyapıya dayalı olacaktır. Aligato ekibi uygun teknolojik, lojistik ve yasal çözümler geliştirme sürecindedir. Bazı parçalar çoktan patenti alınmış durumda olduğunu da belirtmekde fayda olduğunu düşünüyorum.

Derinlemesine öğrenen Yapay Zekanın uygulanması, Aligato ekibinin kullanıcının rahatını ve maksimum zaman tasarrufunu sağlamasına olanak verecektir. Sistem hem satış sürecini hem de satın alma sürecini kolaylaştıracaktır. Müşterilerin tercihlerini hatırlayacak ve teklifleri kendi ihtiyaçlarına göre ayarlayacaktır. Ayrıca satış teklifleri ve açık arttırmaların yayınlanmasında da yardımcı olacaktır: birkaç temel parametreyi girdiğinizde, teklifin nasıl optimize edileceği ve mükemmel vizyonunuza uyacak şekilde nasıl ayarlanacağı önerilecektir.

Aligato ekibi amiral gemisi fikri, ekolojik, yenilenebilir enerji kaynakları kapsamında yenilikçi çözümler kullanan, tam otomatik, hatasız dağıtım dronlarından oluşan bir sistem oluşturmaktır. Bu konseptin kendisi zaten piyasada halihazırda vardır; ancak Aligato ekibinin uzmanlaştığı birçok unsura yenilikçi bir yaklaşımla birlikte patentli çözümler getirilmiş olması Aligato projesini ön plana çıkarmaktadır.



Aligato projesinin sunmuş olduğu hedef kesinlikle önemli finansal harcamalar gerektirmektedir. ICO sırasında yatırımcıların desteğinin yanı sıra, sektördeki stratejik ortaklarla işbirliğinin, Aligato projesinin mümkün olan en kısa sürede küresel, geleceğe yönelik vizyonu hayata geçirmesini sağlayacağına inanıyorlar.

Ancak, Aligato tamamen otomasyona ve Yapay Zekaya dayanmayacaktır. Nerede olursa olsun insanın yeri doldurulamaz. Bu bakımdan proje bünyesinde kalifiye personel kullanıcıların hizmetinde olacaktır. Bu bakımdan Aligato Projesinin tamamen kullanıcı odaklı olduğunu da ifade edebiliriz.

Ayrıca, yönetim ve defter tutma sistemi vergi, muhasebe, faturalar ve yönetim ile ilgili konularda yardımcı olacaktır. Aligato proje hedefi, köken veya kültürden bağımsız olarak hayatı kolaylaştıracaktır.

AligatoCoin Misyonu:

Projenin temel misyonu müşterilerine, emtia ve hizmet satış ve satın alma işlemlerini online olarak sonuçlandırmak için mümkün olan en iyi koşulları sunan güvenilir ve profesyonel bir şirket olmaktır.



İş aktiviteleri şu temel kriterlere dayanacaktır:

• Kalite

• Alanında yeterli ve etkin olma

• Yüksek Standartlar

• Profesyonellik

AligatoCoin'in stratejik hedefi, yüksek kaliteli hizmet, etkin pazarlama eylemleri, yapay zekanın gelişimi, ekibin en iyi yetenek ve yetenekleri tarafından yönetilen, küresel e-ticaret pazarında güçlü ve istikrarlı bir konum kazanmasıdır.

Aligato ekibinin, günlük faaliyetlerimizde öncülük ettiği değerler aşağıdaki ilkelere dayanmaktadır:

• Her ne pahasına olursa olsun kaliteyi yükseltmek

• İş kurallarına göre oynamak ve kanuna uymak

• Çalışanlara saygı duymak

• Hoşgörü kuralı ve ayrımcılık yasağı.

• İş ile ilgili konularda yüksek standartların uygulanması.

• Fair Play rekabet anlayışının bulunması.

• Kamu yararı ve çevre koruma için gerekli özenin gösterilmesi.

Yukarıdaki ilkeler, Aligato proje misyonunun yerine getirilmesine yol açan ve iş hedefleri olan kılavuzlardır. Aligato'nun Müşterilere, Çalışanlara, İş Ortaklarına ve çevreye nasıl davrandığını belirleyen ilkeler bunlardır.



ICO ve Token Bilgileri:

Token Adı: AligatoCoin

Token Sembolü: ALC

Platform: Etherum (ERC20)

Dağıtım Süreci: ICO kapatıldıktan sonra ALC tokenleri teslim edilecektir.

Token Fiyatı: 1 ALC = 0,50 USD

Ön-ICO Açılış: 20.04.2018 (12:00 CET)

Ön-ICO Kapanışları: 29.07.2018 (12:00 CET)

ICO Başlangıç Tarihi: 30.07.2018 (12:00 CET)

ICO Kapanış Tarihi: 30.08.2018 (12:00 CET)

Soft Cap: 1.000.000 ALC

Proje Hedefi: 35.000.000 ALC

Hard Cap: 70.000.000 ALC

Asgari Hedefe ulaşılamaması halinde, ICO kapanırsa fonlar yatırımcılara geri ödenecektir.

Maksimum token miktarı: 100.000.000 ALC

Token Dağılımı: Aligato% 30; Satış İçin Ayrılan% 70

Ödemeler Yöntemleri: BTC, ETH, LTC, DOGECOIN, ATB, Aligato.pl (PLN & USD)

Proje Ekibi:



Ayrıntılı Bilgi İçin Lütfen Aşağıdaki Linkleri İnceleyiniz:

WEBSITE https://aligatocoin.io/

WHITEPAPER https://aligatocoin.io/whitepaper/aligatocoin-whitepaper-en.pdf

TELEGRAM https://t.me/aligatocoin

TWITTER https://twitter.com/aligatocoin_io

FACEBOOK https://www.facebook.com/aligatocoin.io/

LINKEDIN https://www.linkedin.com/company/aligato-blockchain-ltd/

MEDIUM https://medium.com/@aligatocoin.io

REDDIT https://www.reddit.com/r/AligatoCoin/

DISCORD https://discordapp.com/invite/pzcES4S

YOUTUBE https://www.youtube.com/c/AligatoCoin

GITHUB https://github.com/AligatoBlockchain

YAZAR:

BTT Username: techno99

BTT URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2034249

MEW: 0x68AAb7e8AD08ebfB91bB44f66Ec38fDe9602c2cB

#ico #blockchain #crypto #ethereum #altcoin #ERC20 #ETH #token #TokenSale#tokens #ecommerce #AI #ALC