explicitClick to confirm you are 18+

StealthCrypto® ICO Projesi İncelemesi - Blockchain Tabanlı Devrimsel Güvenlik Çözümleri

ICOratingAug 22, 2018, 4:20:21 PM
thumb_up4thumb_downmore_vert



Sevgili takipçilerim ve kripto para dünyasının değerli insanları bu makalemde sizler için ICO ön satışlarında başarılı bir performans göstermekte olan StealthCrypto™ ICO Projesini incelemek istiyorum.

Blockchain teknolojisi bünyesindeki özellikler çerçevesinde büyük bir dinamizme sahiptir. Önümüzdeki süreçte uygulamaya giren yeni ICO projeleri ile birlikte daha çok günlük hayatın içine girecek ve zamanla devrimini gerçekleştirecektir. Nitekim çeşitli işletmeler blockchain teknolojisini devam eden işlerine adapte etmekte veya blockchain tabanlı yeni faaliyerlerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. StealthCrypto Projesi, oluşturacağı platform çerçevesinde iş dünyasındaki yeni fikirlerin blockchain temelli olarak hayata geçirilebilmesi için uygun zemin ve ortam sağlamak istemektedir.

Gelecekte şifreleme teknolojisi, veri güvenliği için önemli bir ürün haline gelecektir. Şifreleme faaliyetlerine ve girişimlerine verilen önem her yıl siber suç oranlarındaki artışa bağlı olarak yükseliş göstermektedir.

StealthCrypto™, verileri hırsızlardan koruyacak bir altyapı geliştiren bir şirkettir. Aslında şirketin adı Stealth Grid Ltd.’dir. Şirketin merkezi Kuzey Amerika’dır. Proje, çevrimiçi olarak paylaşılan verileri sunmak için blockchain teknolojisini kullanır. Bu sistem, tamamen otomatik, akıllı sözleşmelerle aracısız bir şekilde faaliyetlerini icra edebilecektir.

Proje Ekibi, “Quantum Secure Digital Identity (QSDI)” adlı bir teknolojik sistem ve altyapı oluşturmuştur. Bu teknolojinin dünyadaki mevcut kimlik güvenlik sistemlerine göre daha başarılı olacağı değerlendirilmektedir. StealthCrypto, uluslararası siber güvenlik ve dünyaca ünlü şifreleme uzmanları tarafından da desteklenmektedir.



StealthCrypto® Phone™

Proje kapsamında StealthGrid™ tarafından bir akıllı telefon geliştirilmiştir. Bu telefonun özelliği blockchain altyapılı ve son derece güvenli olmasıdır. Buı telefonun en önemli özelliği güvenlik ve özel hayatın gizliliği olacaktır. Nitekim mevcut durumda online mağazalardan indirdiğimiz aplikasyonların çoğu uygulamayla hiçbir ilgisi olmayan telefonumuzdaki ve hesaplarımızdaki verilere ulaşmak istemektedir. Mesela bir fener uygulaması rehber bilgilerimize ulaşmak isteyebilmektedir. Bu durumun bir şekilde engellenmesi gerekmektedir. Güvenlik özellikleri arkaplana itilmiş olan akıllı telefonlar bizler için tehlikeli olabilmektedir. İşte StealthCrypto® akıllı telefonları bütün bu güvenlik risklerini yok etme amaçlı olarak geliştirilecektir.

Bu telefon her hangi bir “IMSI Catcher” olarak ifade edilen toplu IMSI toplayıcılara karşı koruma sağlayacak, uygulamaların Wifi, Bluetooth, konum, kamera, mikrofon gibi önemli parçalara ulaşmasına izin vermeyecektir. Telefonun en önemli kısmı kullanıcının telefonun ana yönetim merkezi ile kamera, mikrofon gibi parçalarıyla fiziksel bağlantısını kesmeyi saağlayacak bir platforma sahip olması olacaktır. 2018 yılında telefonun üretilmesi planlanmaktadır. Telefon ABD’de geliştirilmiş olmakla birlikte Kanada’da dizayn işlemleri gerçekleştirilmiştir.

Diğer taraftan proje kapsamında devrimsel bir özellik olarak tıpkı Google Playstore, Appstore gibi son derece güvenli olacak bir D-App Store geliştirilmesi olacaktır. Adı TheStealthGrid™ D-AppStore olacaktır. Burada kripto paralarla ödeme yapmak mümkün olacağı gibi sistem güvenliği de temel amaç olacaktır. Bu sanal mağaza üzerinden kullanıcılar StealthCrypto® telefonlarına güven içerisinde aplikasyonları indirip kullanabilecektir.

Yukarıdakiler çerçevesinde StealthCrypto kullanıcıları kendi mahremiyetleri üzerinde büyük bir güce sahip olacak ve Wi-Fi veya dahili internet ile dünyanın herhangi bir yerinden telefon araması yapabileceklerdir. Stealth Grid, mobil iletişim sistemlerini, akıllı telefonların merkezi olmayan Quantum StealthCrypto ağını (telekomünikasyon endüstrisindeki ilk örneği) kullanarak merkezi altyapıya güvenmeden iletişim kurmasını amaçlamaktadır.



StealthCrypto PLATFORMU

StealthCrypto, iletişim endüstrisi, IoT girişimleri, bankalar ve diğer birçok şirket için benzersiz bir şifreleme ağı oluşturan blockchain temelli merkezi olmayan bir ekosistemdir. Platform, veri kimliğinin korunması üzerinde örnek bir uygulama olacaktır. StealthCrypto kullanıcı kimliği işlevselliği açısından başarılı bir ağ güvenliği sağlayacaktır. Blockchain ağının sunmuş olduğu imkanlar çerçevesinde işlemler güvenilir, takip edilebilir, değişmez ve şeffaf bir nitelik kazanacaktır.



ICO ve Token Bilgileri:

Projenin tokenı ERC 20 standardına dayanan QMN tokenıdır. Toplam token miktarı 400 milyondur. Bunların yarısı yani 200 milyonu ICO ana satışlarının 1. Safhası için ayrılmıştır. ICO Ana Satış tarihleri için projenin resmi sitesi https://stealthcrypto.io/ ve telegram adresini https://t.me/stealthcrypto2018 takip edebilirsiniz.

ICO Satışlarında token fiyatı 0.50 ABD Doları olarak belirlenmiştir. Ancak halen içinde bulunduğumuz Ön Satış döneminde token fiyatı 0.30’dur. 10 milyonluk bir token satışı için bu oran belirlenmiştir. Projenin token satışlarında Hard Cap hedefi 200 milyon ABD Dolarıdır. Token satışlarında minumum satın alma tutarı 500 Dolardır.

Güncel bir bilgi olarak Stealthcrypto’nun GDAX Kripto Para Borsasında listelenmek için anlaşma yapıldığını ifade edebiliriz.



Proje Ekibi

Projenin kurucusu ve CEO’su Larry Castro isimli girişmcidir. Kendisinin Quantum siber güvenliği alanında 30 yıldan fazla bir tecrübesi bulunmaktadır. Ayrıca bulut teknolojisi, blockchain, siber güvenlik, akıllı şehir yapılanması, IOT teknolojisi, örgüsel ağ yapıları, akıllı sözleşmeler ve dijital medya alanlarında da tecrübesi bulunmaktadır. Diğer taraftan sosyal medya alanında faaliyet gösteren iZZ Medya Grubunun da CEO ve Kurucusudur.

Projenin diğer ekip üyelerini de incelediğimizde genel olarak kripto – şifreleme, blockchain, finans, pazarlama gibi alanlarda tecrübeli kişiler olduğunu görüyoruz.



StealthCrypto™ ICO Projesiyle İlgili Ayrıntılı Bilgi İçin Aşağıdaki Linkleri İnceleyebilirsiniz:

Web Sitesi: https://www.stealthcrypto.io/

Teknik Rapor: https://www.stealthcrypto.io/assets/images/pdf/whitepaper.pdf?pdf=Download-Whitepaper

Telegram: https://t.me/stealthcrypto2018

Twıtter: https://twitter.com/stealthcrypto_

Facebook: https://www.facebook.com/StealthCrypto-143787762986167/

Author:

BTT Username: techno99

BTT URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2034249

MEW: 0x68AAb7e8AD08ebfB91bB44f66Ec38fDe9602c2cB