explicitClick to confirm you are 18+

Joy Token ICO İnceleme

Thinks of BlockchainApr 2, 2018, 1:21:54 AM
thumb_up2thumb_downmore_vert



Bu yazımda sizleri online kumar sektörünü kumarhaneler, oyun geliştiricileri ve kullanıcılar için daha güvenilir hale getirmeyi amaçlayan Joy Token hakkında bilgilendirmek istiyorum.

Online kumar sektörü hızla büyümeye devam ederken birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Sektörde özellikle güven ve şeffaflık noktasında birçok sorun bulunuyor. Oyuncular, genel olarak güvendikleri, saygın markaların platformlarını tercih ediyor ama yine de şeffaflık tam olarak sağlanamıyor. Üstelik yeterli reklam bütçesi bulunan kumarhaneler rahatça itibarlarını arttırıp güven toplayarak oyuncu elde ederken, reklam bütçesi kısıtlı olan, oyuncular için çok daha ilginç ve kaliteli oyunlar sunan kumarhanelerse arkaplanda kalıyor. Bu durum sektörün bazı markaların eline geçmesine neden oluyor ve oyuncular sırf itibarları nedeniyle tercih ettikleri online kumarhanelerde bile kendilerini yeterince güvende hissetmiyorlar. Bu yazıda sizlere anlatacağım Joy Token ise sektörün başta güven ve şeffaflık olmak üzere birçok sorununu çözme hedefiyle geliyor.

Joy Token Nedir?

Joy Token, online kumar sektörünü blockchain ve onunla birlikte gelen akıllı sözleşmelerle değiştirmek amacıyla ortaya çıkan bir platformdur. Bildiğiniz gibi blockchain ve akıllı sözleşmeler merkezsiz bir yapıdadırlar. Başlangıçta belirlenen parametrelere göre işlerler ve değiştirilemezler. Joy Token ise çağımızın devrim niteliğindeki bu yeniliklerini online kumar endüstrisini düzene sokmak amacıyla kullanacak. Platformda oyun geliştiricileri tarafından akıllı sözleşmelerle oynanan oyunlar hazırlanacak. Bu oyunlar akıllı sözleşmeler ile oynandığı için oyunlara ve sonuçlarına dair tüm bilgiler blok zinciriyle kayıt altında tutulacak. Bu sayede sektördeki güven ve şeffaflık sorununu da minimum düzeye inecek. Akıllı sözleşmeler merkezsiz bir yapıda oldukları için kumarhaneler, oyuncular ve geliştiriciler, bu sözleşmelere güvenerek işlemlerini yapacaklar. Ayrıca tüm sistem akıllı sözleşmeler sayesinde daima denetim altında olacak.



Joy Token'de akıllı sözleşmelerin kullanılacak olması sisteme güvenin en üst düzeyde olmasını sağlayacak. Zira oyuncular ve kumarhaneler arasındaki herhangi bir uyuşmazlıkta süreç, akıllı sözleşmeler sayesinde merkezsiz şekilde yönetilecek ve denetlenecek. Platformda yapılacak olan tüm işlemler blok zinciri üzerinde herkese açık olarak kaydedileceği için oyuncular ve kumarhaneler bilgilere aynı oranda ulaşacak. Bu sayede taraflar arasında çıkar çatışması yaşanması halinde uyuşmazlıkların çözülmesi için üçüncü kişilere ihtiyaç kalmayacak. Platformun oyunculara sağladığı fırsatlar ise bunlarla sınırlı değil. Geleneksel online kumarhanelerde para çekme ve yatırma işlemleri belirli onay süreçlerine tabidir. Joy Token ise oyunculara cüzdanları üzerinde tam hakimiyet yetkisi sağlamaktadır. Oyuncular cüzdanlarındaki bakiyeleri diledikleri zaman çekebilecek, diledikleri zamansa cüzdanlarına dışarıdan para girişi yapabilecek. Bu özellik sayesinde kumarhanelerin oyuncuların kazançlarını ödememesi gibi sorunlar ortadan kalkacak.

Joy Token Ve ICO Süreci

Joy Token, platformun inşa edilebilmesi için bir fon toplama süreci başlatmış durumdadır. ICO olarak bildiğimiz bu süreçte Ethereum blok zinciri üzerinde oluşturulan ve platformda kullanılacak olan tokenlerin bir kısmı yatırımcılara satılacaktır. Tokene ve ico sürecine dair detaylı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Token Simgesi: JOY

Toplam Token Sayısı: 700,000,000 JOY

Ön Satış İçin Ayrılan Token Sayısı: 140,000,000 JOY

Genel Satış İçin Ayrılan Token Sayısı: 210,000,000 JOY

Soft Cap: $1,000,000

Hard Cap: $46,340,000

Joy Token'in ICO süreci 20 Mart 2018'de başlamıştır ve halen devam etmektedir. Şu ana kadar 3.3 milyon dolar toplandı ve soft cap başarıyla geçildi. 18 Nisan 2018'e kadar devam edecek olan ICO'ya yazının altında yer alan bağlantıya tıklayarak resmi siteden katılabilirsiniz.

Site Adresi: https://joytoken.io/

Telegram: https://t.me/joytoken

Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2625250.0

Bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2648937.0

Article Author: Suleiman the Magnificent