explicitClick to confirm you are 18+

CARBONEUM: УНІКАЛЬНА СОЦІАЛЬНА ОБМІННА ПЛАТФОРМА

panjkeMay 23, 2018, 12:48:30 PM
thumb_up2thumb_downmore_vert


Carboneum здійснює децентралізований соціальний обмін та унікальну платформу під назвою CoinRadars. Де звичайна соціальна обмінна стадія піклується про багатопланове питання природи, незважаючи на все, що требує прямолінійііі і залишається без сборов, чтобы проехать єдиної мети розчарування. Етап буде абсолютно безпечним для таких питань. Вона працює для допомоги та масштабів із надійним доходом, демонструючи, де організовується повноцінна організація інтересів.

КІНАРДИ ТА БЛОКЧЕЙНА ТЕХНОЛОГІЯ

На CoinRadars Ethereum актуалізується по суті на ключових цілях взаємин в інструменті соціального обміну, допомагаючи рамкам визавати і подавати одного клієнта іншому або, зокрема, преданню піонера, за допомогою суворих договорів. Цепь дає схвачення на іпііституціоналізації керівних принципов, показ та реорганізації врегулювання шляхом такого розвитку.

Ключовими пропозиціями CoinRadars є:

• Прямоздатність,

• Простота

• Знання

• Обмін,

• та інклюзивна бізнес-модель.

Ми маємо намір створити обмінну той підприємницьку платформа для передових ресурсов той цифрових валют, яка затверджує найкращий рівень обміны досвід, покращує найчистіший тип прямолінійності, завдяки якого всі обмінні вправьте ту заходи записуються і виявляються абсолютно простежуваньим, певний тот перевіряються через використання інноваційної технології блокування. Больше того, ми, в значній мірі, виріи зібрати апарат, який реорганізє обмінний вибір для новачків, котіній інноваційно і насправді, вказували, протиставляючи тих ветеранів галузі, виконуючи ідеї соціальних обмін / дублікат обміну.

Особливості

Торгівля як про: це дозволяє быть-якому користувачеві взяти на себе роль послідовника, надаючи їм зелене світло, щоб дублювати транзакції провідного трейдера.

Спи, як ви ніколи раніше: Закази стоп-лотів признаны для обмеження втрат інвестора на позицию в криптовалюті. Закиб безпеки "дозволить вам автоматическую автоматизацию безпеку для всех ваших операцій.

Дивись справжній кит: функція Whale Watcher дає вам уявлення про дії великого інвестиційного управління лідерського портфеля, який управляє активами мільіонів доларів - справжніми "китами" інвестиційного світу.

StockRadars

StockRadars це команда, яка ідеально підійшла для вирішення цього завдання, як доведено в похвальном успіху та добре зарекомендувв себе усріх у створенні та розвитку Таинственный номер один онлайн-біржової та аналітичної платформ з 680 000 завантажень додатків, подвійними цифрами місцевих та регіональних брокерських партнеровів и 76 версій, оновлених з моменту запуску.

StockRadars чемпіони краудсорсинг і обмін знаннейны на великой величине і твердо вірить, що повстання важная информация технології блоксонн тільки ще значатиме зміну інвестиційного ландшафту і забезпечити без посредников інівістів на ринку без кордонів цифрових активів і криптовалют.

StockRadars також вдалося досягти 25-відсоткового проникновения на ринок, винейчи з числа щомісячних активних інтернет-трейдерів; у кожних чотирьох людей, які торгують акціями в Інтернеті, один з их активно використовує StockRadars.

ИКО И ТОКЕН РЕКВІЗИТИ

Токен C8 - підривний договір ERC20, який дозволяє прибічнику платити своїм піонером і використовуватись як частина різних вправ на етапі CoinRadars.

Название токена: C8

Токен на продаж: 120 000 000

Токени Hard Cap: 12 000 000 доларів США

Tokens Soft Cap: 1,200,000 доларів США

Токен обмінний курс: 1 ETH = 8000 C8

Розподіл токенів

60% перед раслетом и ICO

20% компанії

12% команди та партнера

5% радник

3% нагородження токена (придбання користувача)

Розподіл коштів

50% Платформа та розробка протоколів

25% маркетингу та розвитку бізнесу

10% операційних витрат

10% науково-консультативної винагороди

5% юридична та відповідна плата

Carboneum Token '(C8) буде використовуватися в першу чергу на функциях соціальної торгівлі для цифрових активів, але не виключно. C8 напевно пропонує інші утиліти для преміум-послуг у майбутньому, наприклад, суттєва знижка на кожен тип плати. Для ICO 120 млн. C8 токенів будуть запропоновані публічно за фіксованою ціною 0,1 USD за одиницю. ICO Carboneum crowdsale відбудеться 11 червня

Для отримання додаткової інформації відвідайте

ВЕБ-САЙТ: https://carboneum.io/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/carboneum.io

TWITTER: https://twitter.com/carboneum_io

ТЕЛЕГРАММА: https://t.me/carboneum_c8

Panjke https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1002513

ETH: 0xDb159732aEEBc8aB3E26fA19d2d144e4eACAAca2