explicitClick to confirm you are 18+

panjkeOct 25, 2018, 12:33:56 PM
thumb_up2thumb_downmore_vert

инахід електрики є одним з найбільших з його чудес. Дійсно, ми навіть не можемо мріяти про життя в умовах відсутності електрики в сучасний час. Жодного життя, в якому вона не використовується в наші дні, немає. Нижче наведено деякі з найбільш важливих його способів використання. Вони чітко покажуть своє значення в нашому повсякденному житті. Ліхтарі з гасовим маслом і газові ліхтарі - це речі минулого. Тепер наші світильники світяться електрикою. Увімкніть кнопку, і це день-подібне світло навіть у самий темний ніч. Влітку сезони електричні вентилятори, кондиціонери використовуються, щоб забезпечити нас прохолодною атмосферою. Взимку опалювальні установки використовуються для підтримки приміщення теплим. Електричні дзвіночки, прес та плита є речами повсякденного використання. Люди зберігають холодильники в своїх будинках, щоб зберігати їжу у свіжому стані.

Ми всі знали, що поїзди та автобуси працюють відповідно на вугіллі та бензині. Вони працюють досить швидко. Але зараз парові двигуни та дизельні двигуни замінюються електричними двигунами, а поїзди на далекі відстані, а також місцеві поїзди в таких містах, як Мумбаї та Калькутта, керуються електричними двигунами. Електрифікується все більше залізничних колій. Таким чином, їх швидкість значно збільшується. Подорож таких поїздів стає вільною від диму. Трамвани використовуються у великих містах для місцевих послуг. Вони також керуються електрикою. Таким чином, у транспорті воно все більше використовується.

Beatrix - це платформа, яка хоче змінити майбутнє. В основі цього проекту лежить новий і революційний спосіб отримання електроенергії. Це може призвести до структурних змін стосовно значних бар'єрів зростання в країнах Африки на південь від Сахари.

Переваги проекту:


BEATRІX підтримує революційне патентне рішення у формі енергетичних башт, що імітує застарілі методи виробництва, що стане тягарем у майбутньому. Дуже швидкий і швидкий мікрорежим покоління може задовольнити потреби місяця.

Фактично BEATRІX - це те, що практично всі африканці мають доступ до чистої, рясної електроенергії та практично відсутності електроенергії протягом наступного десятиліття. Додаткові бонуси полягають в тому, що країни, села та навіть окремі особи можуть швидко відновити свою економіку, минаючи час і вартість постійно створюваної потужності.

Надання влади населенню - це не просто економічна розмова, а гуманітарний діалог. Для більшості, електрифікація не означає підключення холодильника або телевізора, але, що більш важливо, забезпечує тепло та світло від джерела, який не заповнює будинок небезпечним димом. Це може означати заряджання мобільного телефону, з якого можна здійснювати платежі, отримувати телефонні дзвінки та читати важливі новини. Забезпечення сімейної енергії - це здорові сім'ї, краща освіта для дітей та оптимізація фінансових трансфертів для залучення сільських жителів. BEATRІX вирішила не брати на себе зобов'язань щодо централізованого, але нереалістичного шляху виробництва електроенергії, але для подолання нового та новаторського шляху альтернативних енергетичних рішень у вигляді розподіленої енергетики та телекомунікацій. DETD)

Існує реальна можливість продемонструвати світові вплив дрібномасштабних ДЕТЗ, змішаних відновлюваних джерел енергії на мікро та мобільних рівнях в Африці.

Партнери:

Деталі токена:

Токен-продаж:

Тикер: RIX

Приватна торгівля: 1 липня 2018 року - 11 липня 2018 року

Попередня ІСО: 18 липня 2018 р. - 28 серпня 2018 р

Основний продаж ICO: 12 жовтня 2018 р. - 12 листопада 2018 р

Ціна: 100 RіX = 2,50 дол. США

Жорстка каппа: 12 500 000

Прийнято: BTC, ETH, USD, EUR

ICO Розташування: Німеччина

ICO rantings:

Найкращі рейтинги BEATRІX від найпопулярніших інтернет-рейтингу ICO:

- https://icobench.com/ico/beatrix

- https://foundico.com/ico/beatr-x.html

Ось огляди, які я представляю вам усім, знаходячи інформацію та знаючи, що Беатрікс в даний час керує їх команда, якщо немає пояснення цієї статті, не хвилюйтеся, я створив посилання для вас, щоб отримати точну інформацію. інформацію, і, звичайно, ви зможете говорити прямо зі своїм засновником або командою, за посиланням.

Web: https://www.beatrix.social/

Whitepaper: https://www.beatrix.social/#whitepaper

Facebook: https://www.facebook.com/beatrixico

Twitter: https://twitter.com/BeatrixICO

Wire: http://t.me/beatrixsocial

Linkedin: https://www.linkedin.com/organization/beatrix-ag/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjXR-TfuFdQp7OoUZWXv7MQ


Panjke https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1002513

ETH: 0xDb159732aEEBc8aB3E26fA19d2d144e4eACAAca2

#BEATRĪX #ico #blockchain #cryptocurrency #ethereum #BEATRІX #RIX