explicitClick to confirm you are 18+

Bitfxt - Hizmet ve Yatırım Bilgileri

ethercoolOct 17, 2018, 11:50:17 PM
thumb_upthumb_downmore_vert

Bitfxt, değerli blockchain yazılımı geliştiren bir BT firmasıdır. Herkes için kolayca erişilebilecek interaktif, kullanımı kolay merkezi olmayan çözümler üreterek, insanlara ''daha yakın blockchain” getirmeyi hedefliyoruz. Buradaki tabiri direkt olarak bahsettikleri şekilde aldım. Açıklaması olarak insanların kolay kullanabileceği, kolay erişebileceği ve global olarak hizmet veren bir platformdan bahsedebiliriz.

Afrika temelli çıkmış bir proje olması ve Afrika'da blockchain kullanımının ve bilinirliğinin az seviyede olması açısından dezavantaj gibi görünebilir. Fakat, henüz blockchain ile tanışmamış milyonlarca insanı bu teknolojiyle tanıştırma ve teşvik etme açısından güzel bir avantaj gibi gözüküyor.

Bitfxt borsa motoru doğrudan kişiye özeldir ve tamamen şeffaftır. Bunun yanı sıra cüzdanları ise global bazda hizmet vermektedir. Bununla anlacağımız şey, dünyanın neresinde olursanız olun işlem yapabilirsiniz. Herhangi bir bölge, ülke, vatandaşlık sınırlaması yoktur.

Güvenliklerinden bahsedecek olursam CFID sigortalılar. Sektöre yeni giren arkadaşlar için bu ifadeyi biraz daha açarsak; sektörün en son teknoloji güvenlik uygulamalarını takip etmekteler. Ki bu da cüzdan, borsa vb. projelerde ve uygulamalarda kritik önem arz etmekte.

Para yatırma kolaylığı konusunda hiç bir şüphe yok. Kredi kartı veya banka havalesi ile doğrudan fiat para birimini platforma yatırabiliyorsunuz. Sahip olduğunuz cüzdanla ise alışveriş, takas gibi işlemlerinizi kolaylıkla tek bir uygulamadan gerçekleştiriyorsunuz.

Yatırım yapmayı düşünen arkadaşlar için bir kaç noktaya değineceğim. ETH olarak yatırım yaparken parayı yolladığınız hesabın MyEtherWallet, MetaMask tarzında ERC-20 cüzdanlar olmasına dikkat edin. Çünkü BXT tokenları parayı yolladığınız adrese gönderilecek. Herhangi bir borsa sitesinden para yollamaya kalkışırsanız, karşılığında alacağınız BXT'yi borsa tanımayacağı için tokenlar size ulaşmayacaktır !


Projenin temel yatırım bilgilerinden biraz bahsedeyim:


İsim: BITFXT COIN

Sembol: BXT

Ondalık sayısı: 8

Toplam arz: 20 milyon

Toplam ICO kaynağı: 14M

Min. Katılım tutarı: 0.01 ETH

Soft Cap: 2.000 ETH

Hard Cap: 5.000 ETH


Diğer ICO'lar gibi ne zaman borsaya çıkacak gibi bir sorunla karşılaşma imkanınız olmayacaktır. Çünkü tokenlar direkt olarak Bitfxt borsasında takasa açık durumda olacaktır.


WEBSITE: https://bxtcoin.io/

TELEGRAM: https://t.me/joinchat/ESR1eEfViA__xQH2nnqyaw

ANN / BOU: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5038642.0 / https://bitcointalk.org/index.php?topic=5047978