explicitClick to confirm you are 18+

BitFXT ve Kripto Para Piyasası

ethercoolNov 28, 2018, 3:57:12 PM
thumb_upthumb_downmore_vert


Giriş

Eğer cryptocurrency takasında Afrika pazarı için herhangi bir olasılık varsa, o zaman çok hızlı bir şekilde BitFXT kucaklamak zorundasınız. BitFXT, ilgi çeken ve bir orman yangını gibi hızlı bir ivme yakalayan yeni kıtasal kripto-para değişimi alışveriş platformudur.

Yeni Ne Var?

Halihazırda, kripto stok tüccarları, yatırımcıların kripto ekosistemini dolduran çok sayıda borsadan elde ettikleri şeyden daha fazlasına ihtiyaçları var. Mevcut değişimlerin çözülemeyeceği zorlukların birçoğu, korsanlık, kötü müşteri yönetimi hizmetleri, tek dilli müşteri hizmetleri müdahalesi, zayıf piyasa likiditesi ve her şeyden önce teknik aksaklıklardır. Bütün bu meseleler devam ederken, pek çok tereddütlü yatırımcının ve tüccarın geri çekileceği, potansiyel olasılıkların da uzak kalacağı bir eğilim var. Böyle bir eğilim, kripto para piyasasının geleceği için iyi değildir.

BitFXT'de eşsiz olan nedir?

BitFXT platformu hakkında çeşitli teklik var. Aslında, tüm bu tesis hakkında benzersizdir. Bu meselelerin hepsinin çoğunu olmasa bile dinlenmeye hazır olan bir değişim ile, o zaman kısa bir süre sonra, BitFXT'nin tanıtımına hızla müdahale eden uzman ekibine gitmesi gerekir. Bir saniyede 400.000 adet sipariş verebilme kapasitesiyle, eşleşen motorun siparişlerinizi normal şikayetler olmadan göndereceğinden endişe duymazsınız. Aslında, BitFXT'nin işlevselliğini ve işlevselliğini tanımlayan iki özellik, kararlılık ve basitliktir.

BitFXT faydaları nelerdir?

BitFXT'nin öne çıkan avantajlarından biri, bozuk parasız BitFXT-listesinde yer alan yatırımların, ICO'lar ile işbirliği yaparak ve döviz alım satımını kolaylaştırarak mevcut platformlarla etkin bir şekilde çalışabilmesidir. Anlamı, BitFXT değişiminde listelenmeden önce kripto paranız olması gerekmez. Diğer ICO'lara katılabilirsiniz ve BitFXT, büyümenizi kolaylaştıracaktır.

Yine, BitFXt, hız, bir işlemin tamamlanması için zaman miktarı ve siparişlerin güvenliği açısından en güvenli ve hızlı değişimdir. Eşleşen motorun, saniyede 400.000 siparişe kadar devam etme kapasitesine sahip olduğu için siparişleri baltalamadığından emin olursunuz.

BitFXt değişim platformunda listelenen yatırımcılar ve kullanıcılar, farklı dillerde müşteri hizmetleri destekleriyle konuşma şansına sahiptir. Kripto ekosisteminde neyin elde edilebileceğinin aksine, mübadele sadece kullanıcılar için müşteri ilişkileri yöneticileriyle konuşmak için tek dilli bir çerçeve sunmaktadır. Ama bu dönem, BitFXT'nin gelişiyle birlikte gitti.

BitFXT değişimi, yerel müşterilerin İnternet tabanlı platform, Android, iOS, PC Windows ve REST API'sı da dahil olmak üzere çeşitli cihazlarda ticari faaliyetlerini yürütmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Web tabanlı ticaret ve Android yerel müşterileri platformdan faydalanırken, iOS, PC Windows ve REST API istemcileri çok yakında onlara katılacak.

Mevcut değişimlerin çoğundan farklı olarak, BitFXT'nin arkasındaki ekip sistematik olarak, müşterilerin ardışık olarak takip edebilmeleri için değişim platformunun hangi sıraya göre düzenleneceğini vurgulamaktadır. Sipariş şu şekildedir: Spot değişimi (tekme), cointracker (tekme kapalı), BitFXT Akademisi (başlatıldı), kripto volt (başlatıldı), ademi merkezileştirilmiş on-chain trading (TBD) ve Cryptocurrency ödeme sistemi (TBD).

BitFXT TOKEN Detayları

BitFXT, yalnızca jeton değişim paraları olarak BTC, ETH ve LTC olan başlıca simgeleri kabul eder.

İsim: BITFXT tokenı

Sembol: BXT

Soft Cap: 2.000 ETH

Hard Cap: 5,000 ETH

Ondalık sayı: 8

Toplam Teklifler: 20.000.000

Toplam Teslimat: 14.000.000

Minimum yatırım: 0.01 ETH

Sonuç

Tüm değişim sisteminde, gemiye gelen BitFXt ile birlikte çalkalanacak. Sanal pazarın, BitFXt'nin gelişiyle birlikte büyük bir değişim ve canlanma yaşayacağı tahmin ediliyor ve değişimin önümüzdeki günlerde ciddi bir rekabet ortamı yaratması bekleniyor.

WEBSITE: https://bxtcoin.io/

TELEGRAM: https://t.me/joinchat/ESR1eEfViA__xQH2nnqyaw

ANN / BOU: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5038642.0 / https://bitcointalk.org/index.php?topic=5047978