explicitClick to confirm you are 18+

BaseFEX Borsası Özellikleri

icologistApr 2, 2019, 3:32:45 PM
thumb_up79thumb_downmore_vert

BaseFex'e bakarsak, kesinlikle düzenli olarak elektronik para ticareti yapanlar için garip bir borsa olmaz! BaseFex, İngiltere'de kurulan Bitcoin, Ethereum , Tether , Bitcoin Cash ve OKB ürünlerini satan bir ticaret platformudur. Gelin hep birlikte BaseFex ticaret platformunun ana noktalarını gözden geçirelim.


BaseFex Ekibi

Önceden tasarlanmış olan BaseFex işlem borsanının kurucuları, profesyonel bankalarda çalışan deneyimli kişilerdir. Ayrıca finans, ön kodlama, ödeme sistemleri ve yazılım geliştirme için bina sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır.


BaseFex işlem platformunun avantajları

Bu iki en önemli kriteri sağlamak için Bitcoin, Ethereum (ETH) ticaret çözümleri, Tether, Bitcoin Nakit sağlayan bir işlem platformudur: işlemlerin yürütülmesi kolaylığı ve borsalara katılırken mutlak güvenlik ekibin en çok üzerinde durduğu konulardan birkaçıdır.

BaseFex ticaret platformu kullanıcı dostudur, tasarımı basittir ancak ticarette oldukça etkilidir.

Müşteri destek ekibi yedi yirmi dört çalışmaktadır. Platform, kullanıcıların doğrudan danışmanlık ekibi ile iletişim kurmasını sağlayan entegre bir sohbet kutusu özelliğine sahiptir. Ayrıca telegram aracılığı ile de destek veriyorlar.


Hizmet

BaseFex şu anda profesyonel BaseFex.com işlem platformunda tüm elektronik para birimlerini alıp almanıza izin veren en gelişmiş teknolojilere sahiptir. Elektronik bir para biriminiz varsa ve ticaret yapmak için saygın bir ortak arıyorsanız, size yardımcı olacaklardır. Ticaret eşleştirme araçları, saniyede yüz elli bin sipariş ve farklı işlem türlerinin eşleşmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra ticaret platformunu geliştirirken, BaseFex, Vietnam, Kore, Japonya, İngiltere gibi ülkelerde barınan müşterilerin ihtiyaç duyduğu popüler dilleri desteklemeyi unutmamış ! Bu dillere çevirerek desteklerini kullanıcılara sağlıyor. Aynı zamanda gelişmiş alım/satım işlem kolaylığı ile tercih edilebilecek bir borsa.

Zaman ve maliyetten tasarruf edin

Zeminde Cryptocurrency ticareti çok düşük veya sıfır maliyetle daha hızlı olacaktır.


Güvenli ve güvenilir

Dağıtılmış sistemde depolanan alım satım platformu, sunucu bozulursa aşırı yüklenmeyi önler.


İki faktörlü kimlik doğrulama (2FA)

İki faktörlü kimlik doğrulama sistemi ile yüksek güvenlikli BaseFex.com işlem platformu, kullanıcı hesaplarına kötü saldırıları önler.


Akıllı sözleşme

Cryptocurrency, akıllı ve güvenli sözleşmeler yoluyla alıcılar ve satıcılar arasında değiştirilir.


Güvenlik sistemi

Güvenli cüzdan: Bozuk para veya jeton elektronik cüzdanda özel anahtar sistemi ve genel anahtar ile güvenli ve güvenli bir şekilde saklanır.



Website: https://www.basefex.com/

Referans: https://www.basefex.com/register/ViMJSA

Twitter: https://twitter.com/BaseFEX

Telegram: https://t.me/BaseFEX_Trading