explicitClick to confirm you are 18+

Borsa Tanıtımı: BaseFEX

icologistApr 2, 2019, 3:22:05 PM
thumb_upthumb_downmore_vert

Giriş

Blockchain piyasasındaki değişimler artık çok tanıdık ama eşsiz değil.

Kaldıraç, yeni olmayan bir özelliktir, ancak bu özellik nadiren binance, okex, huobi gibi geleneksel borsalardadır. Kaldıraç özelliği ile BaseFEX çok ünlü bir Exchange. Şimdi sadece Bitmex'in kaldıraç özelliği değil, BaseFEX de kaldıraç özellikleri sağlayan yeni bir Exchange olarak karşımıza çıkıyor. İşlem görebilecek dört tokene sahiptir. Bu tokenleri sırasıyla yazacak olursak bunlar; BTC, BNB, HT ve OKB olarak öne çıkıyor. Bu tokenler en çok rağbet gören, iyi bilinen swap tokenleridir. Ayrıca BTC sektörün ana parasıdır (Bunu söylememe gerek bile yok!).

BaseFEX Nedir?

BaseFEX herhangi bir gecikme olmadan türevsel bir değişim veya ikili kripto para birimi sözleşmesini kolaylıkla swaplayabileceğiniz bir borsadır. BaseFex uzmanlar tarafından geliştirilmiştir, onlar Jesse Wu ve Issac Zeng olarak karşımıza çıkmaktadırlar. BaseFEX'in misyonu, en şeffaf türev borsa, modern ve sade hale gelmektir. BaseFEX ayrıca, çoğu ülkeden yatırımcılara yumuşak bir deneyim, güvenli ve kolay erişilebilir sağlamaktadır.

BaseFEX'te Etkinlik

Exchange yakın bir zamanda açılmasına karşın hacmi oldukça iyi görünüyor. Telegramdan kendi çabalarım ile öğrendiğim kadarıyla günlük 200M doların üzerinde bir hacimleri var gibi gözüküyor. Bunun yanı sıra kaldıraç özelliği BaseFEX borsasında güvenilir bir şeydir. Bitcoin kaldıraç özelliğinde yüz katına kadar kadar kullanabiliriz. BaseFEX, BNB, HT, OKB'yi yirmi kat kaldıraç oranına kadar destekliyor.

Güvenlik

Bir işleme başlamadan önce, yapmamız gereken ilk şey bir borsanın güvenliğine bakmaktır. BaseFEX'in bu borsanın güvenliği konusunda yüksek bir taahhüdü vardır. Cryptocurrency varlıklarını korumanın en güvenli yolu soğuk cüzdandadır. Bu BaseFEX'teki tüm varlıklar, çok amaçlı soğuk cüzdanda saklanır. Lütfen tüm BaseFEX adreslerinin çevrimdışı saklandığını unutmayın.

Para Yatırma ve Çekme

Geçmişte kripto para birimi fiyatının hala ucuz olduğu zamanlarda mevduat en zararlı olanıydı. Bir para değişimi işlemi olarak kripto para birimini kullanan pek çok kişinin olması nedeniyle, artık depozito ücreti alınmamaktadır. BaseFEX ile depozito ücreti alınmaz. Ancak geri çekilmek için elbette gerekli ve maliyet blok zinciri işlem ücreti keser. Bugünlük bu kadar , bir sonraki yazımda görüşürüz !

Website: https://www.basefex.com/

Referans: https://www.basefex.com/register/ViMJSA

Twitter: https://twitter.com/BaseFEX

Telegram: https://t.me/BaseFEX_Trading