explicitClick to confirm you are 18+

Afrochain

joecolernSep 30, 2018, 6:22:03 AM
thumb_upthumb_downmore_vert


Groeten aan jullie allemaal lezers, in dit artikel zal ik bespreken wat precies deze gloednieuwe en baanbrekende innovatie Afrochain inhoudt en ik zal jullie status tot het einde waarderen.

In de moderne internetruimte wordt steeds meer aandacht besteed aan cryptocurrency-investeringen en de investeringsmarkt. Blockchain wordt de hoeksteen van moderne innovatie en heeft het potentieel om de wereld te revolutioneren. Met dit potentieel onderkende Afrochain een professioneel team van beginnende ondernemers en doorgewinterde investeerders om een allesomvattend handelsplatform voor blockchain te creëren. Omdat cryptocurrency is ontworpen voor mainstream-acceptatie, zal ons platform een stop-shop zijn voor klanten die een enorm rendement op hun investering willen behalen. We zullen een gebruiksvriendelijk systeem creëren dat zowel traditionele markten als de op blockchain gebaseerde activa omvat.

Afrochain is de belangrijkste onderneming van talrijke fasen op de planeet, de belangrijkste gedecentraliseerde blockchain voor Afrika. Dit is een astronomisch fascinerende gedachte voor sommige cryptocliënten op de planeet. monetaire vooruitgang voor de kans verrassend door middel van het ecosysteem vervaardigd en voortgebracht door het Afrochain Platform. Afrochain heeft zijn eigen specifieke token (AFR) in het licht van het feit dat Afrochain administraties moet geven aan klanten, concreet voor Afrikaanse landen door effectieve monetaire toegangsadministraties te geven. De fase Afrochain heeft duidelijk gemaakt dat klanten die meedoen hun eigen specifieke magneet zullen hebben op het Afrochain Platform. Door het ecosysteem van Afrochain op te bouwen, kunnen klanten zonder veel strikte toegangstermijnen, transacties, theoretische theorieen en verschillende dingen die klanten nodig hebben. Het overgebrachte raamwerk van Afrochain is productiever dan andere, met vertrouwen in het blockchain-raamwerk. Etherium Astute-contracten kunnen eveneens worden bezeten door het stadium Afrochain. Afrochain Tokens (AFR) stelt dealers en klanten in staat om zich te interesseren voor de meer echte oecumenische toegewijde uitwisseling van Afrochain. Blockchain-innovatie kan worden gecreëerd door Afrochain om de omstandigheden in Afrika te verbeteren door de biologische gemeenschap van Afrochain, waarbij klanten administraties krijgen en toegang hebben tot de voordelen van Afrochain.

AFROCHAIN ​​is de standaard blockchain voor Afrika. Het is de fundamentele duw in de richting van het bouwen van een vrije economie voor iedereen, het teruggeven van de puissance in handen van het uitgebreide netwerk van diaspora in Afrika en Afrika. Een heel natuurlijk systeem is te vinden op de AFROCHAIN ​​blockchain. AFROCHAIN-buurtmunt heet Afrochain Token (AFR), een munt die geschikt is voor gebruik volgens Afrikaans gebruik, in overeenstemming met zijn visie om iedereen toegang te bieden tot de verwante soedaliteiten van mazuma. Agenten zullen de competentie hebben om hun eigen categorische onderneming op de Afrochain-manier te bouwen. Het natuurlijke systeem van Afrochain zal in contact komen met klanten om richting te volgen, pakketten te verhandelen, handel te drijven, uit te wisselen en bij te dragen, en meer segmenten.

Reden voor Afrochain:

Kosmisch gezien is cyclopische schaal die zich opstapelt in Afrika, ongeacht, tot nu toe onmiddellijk. Zorg, regie en cliënt-ontmoeting zijn enkele redenen waarom de acceptatie enige vergevingsgezindheid vereist ten aanzien van de imperativiteit van goedheid. Zwitserland in aanvulling, Singapore zijn beide krachtige naties met uitbundige mazuma verwante structuren, en alles wat wordt overwogen heeft niets te verliezen door Fintech te begrijpen en de vooruitgang van de mazuma. Naties met een hoge expansie en het instellen van de mazuma-besturing hebben alle reserves om zorg te dragen voor het hijsen van de allernieuwste mazuma. Hoe dan ook, veel apparatuur op het internet, het is arbeidsintensief om te boycotten en als extra controle. Afrochain-token (AFR) aangedreven mazuma-vooruitgang associeert met de twee kopers, met als gevolg dat alle bedrijven een gratis, gedecentraliseerd opzij zetten van het adscititious mazuma-spelplan.

VISIE

Om Blockchain-technologie te gebruiken om de levens van mensen in Afrika en medeplichtigen van Afrika op te frissen. Bankieren zonder bankinstelling door hen toegang te geven tot budgettaire knooppunten door middel van Edificatie en bovendien personen en dealers te voorzien van constructies, toegang tot de toestand Afrochain.

Voordelen voor consumenten:

Servers worden gedecentraliseerd en verspreid naar diverse servers die zijn gekoppeld aan een systeem van een verwante familie.

Met Afrochain (AFR) hoeft u geen eigen gegevens of Mastercard-gegevens te verstrekken. Dit bepaalt uw veiligheidsrechten met betrekking tot de authentieke impulsen van toekomstige organisaties en maakt de diefstal van individuele informatie voor alle doeleinden onbegrijpelijk.

Afrochain (AFR) hield zich aan cryptografie van de allernieuwste technologie, niettegenstaande de bestaande militaire modellen. Dit garandeert dat niemand, ook niet-specialisten, buitengewoon reserves kan uitwisselen.

Iedereen kan de uitwisselingsgeschiedenis van AFROCHAIN ​​AFROCHAIN ​​visueel waarnemen

ICO-PARAMETERS: (AFR)

Naamtoken: AFROCHAIN

Symbool: AFR

Max. Toevoer: 75M AFR

Totale levering: 26.250, 000 AFR (Pre ICO & Public ICO)

Hardcap: 11.250 ETH ($ 5.625.000)

Softcap: 3.750 ETH ($ 1.875,, 000)

Wisselkoers - Pre-uitverkoop: 5000 AFR = 1 ETH ($ 0,1 / AFR)

Projectprotocol: ERC20 ETHEREUM-platform

Richtprijs december / 2018: $ 10 / AFR



Voor meer gedetailleerde informatie, bezoek:

Website: https://afrochain.co/index/

whitepaper https://afrochain.co/AFROCHAIN_WHITEPAPER.pdf

ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4951571.0

TELEGRAM: https://telegram.me/afrochannel

Authorship: Joecolern

BTT profile link- https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2246034