explicitClick to confirm you are 18+

RedCab: децентралізований транспортний розчин

panjkeJun 26, 2018, 12:43:08 PM
thumb_up3thumb_downmore_vert

"RedCab LLC - це сучасна компанія з футуристичною бізнес-моделлю у світі транспорту".

RedCab LLC - це асоціація, створена з єдиною причиною зміни операційної екосистеми транспорту. LLC RedCab було розроблено в середині 2016 року, і вони отримали додаткові переваги щодо переміщення власного універсального додатка в 2017 році. Як показано в доповіді, RedCab має створити справжню структуру P2P, в якій два драйвера, таксі асоціації та клієнти скористаються максимально через децентралізацію.

ЯК РЕДАКЦІЯ РЕДКАБ РОБІТ?

RedCab використовує перехідний блок-схеми, щоб ефективно впливати на неперевершену транспортну структуру за рахунок зменшення витрат і, крім того, розширення безпеки для обміну через децентралізацію. За методикою присвоєння RedCab довіряє, що легко добратися до транспортної системи, що справді дає бездоганну продуктивність, обгрунтовано контролює постріл та за винятком повторного використання вигідного положення всередині регулярного збору. Пристосованість RedCab робить основною підтримкою пристосування до різноманітних земельних зон без проблем, це є однією з причин, через які вона не потребує великої кількості гіпотез, перш ніж вона завершиться.

ЧОМУ РЕДКАБ?

У наші дні ми бачили, що транспортна посилка настільки широке коло питань, як нестабільність, особливість, невідповідність, таким чином, ще більше. Проте, такі величезні кількості минулих моделей були зроблені для того, щоб висвітлити це, у будь-якому разі це кінець, приділяючи мало уваги всім тим, що вони несуть неминучі випадкові відкладені наслідки. RedCab в значній мірі безпрецедентний, оскільки він реагує на вимогу щодо питань, які затримуються в транспортній системі, шляхом проведення курсу дій, що забезпечує якість, безпеку та сприятливі умови для своїх клієнтів, і, зокрема, Водії теж не очищені.

Покращення RedCab також дозволить асоціаціям таксі та водіям працювати розумність, не боячись знизити плату. Прозорість та послідовність, як і раніше, визнають вирішальну роль у плані руху, який буде вдосконалено децентралізованим механізмом збору, який контролюється чудовими контрактами. Це гарантує авторитетність та послідовну легкість використання водіїв та клієнтів.

ПОСЛУГИ РЕДКАБА ТА ЯКІМ ВИКОРИСТАННЯМ ВИКОРИСТОВУВАЛИ

Існує величезна кількість асоціацій, що наводять на очах, які RedCab пропонує, це приносить користь кожній соціальній події, зацікавленій у бізнесі. Продовження - це дотик пропонованих асоціацій.

Ø Автомобілі, що подорожують та об'єднуються. Без переконливих натхненьків, щоб завалитись таксі на унікальних пригодах, сім'ї, бізнесі чи деяких інших пов'язаних з ним причинах, з RedCab ви можете без особливих поглядів розширити ентузіазм для таксі.

Ø Готель та трансфер аеропортів. Ви можете окреслити окремі екскурсії, якщо ви збираєтесь у мотелі, клуби чи феноменальні заняття.

Ø Асоціації по доставці та збирання: у випадку, якщо у вас є інші особистості або продукти, починаючи з однієї точки, то на супровід, він просто отримує менше запитів з RedCab.

ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬ З РЕДКАБОМ

Для клієнтів

Жоден із якостей, сидячи міцно, щоб отримати таксі для поїздок, і все це, RedCab зменшить час утримання клієнтів і підтверджує плавне використання.

Зниження вартості перевезення, що таким чином підказує чудовий екскурсійний ефект, і швидкість не змінюється.

Програма рефералів робить відкриті вхідні місця для людей, щоб отримати більше переваг.

Токени також можуть бути зароблені шляхом перевірки прогресу

Для водіїв

Там буде додаткова тріумфальна і краща точка зору

Ще більше їзди кожну годину, що також приносить більше користі

Багато рішень транспортних асоціацій

Отримання токенів через PoD (Доказ-of-Driving)

Є ще такі колосальні обсяги точок ентузіазму для клієнтів, в мотелях та ресторанах не знехтувана прогрес, яку вони можуть порівняно придбати за допомогою RedCab через повідомлення та додаткову знижку.

RedCab забезпечив свій ігровий план руху, що охоплює розумність, розумність та безпеку для клієнтів. Ми ніколи більше не повинні підкреслити над нашими treks, розвиток вимагає таким чином цілком більше що робить навколо транспортної системи. Там же буде 3 класу кабін, які є

Фіскальні кабіни, які до неймовірного ступеня безпосередньо використовують і для швидких переходів.

Сімейні кабіни, які будуть особливо важливішими за розміром, щоб мати більше людей, розумних для сімейних поїздок.

Кавова екстравагантність навколо робочих поїздок та інших, ніж зібрання, розкішний вигляд чудово виділяється.

Червона Кабіна, яка є стильною і очевидною від інших, оскільки вона буде містити суттєво пару людей, клієнти платять більше, ніж інші, і водії так само можуть придбати більше жетонів.

Бізнес-модель RedCab LLC гарантує, що клієнти не вражають, що вони витрачають більше, ніж головного, таким чином, необхідність прямолінійності, що є причиною використання гострих контрактів. Крім того, водіям не доведеться підкреслити, що розподіл заробітної плати або часткова їх перевага відрізані, оскільки їм буде надано цілковиту суму, отриману від подорожей.

Мобільна програма RedCab матиме різноманітні функції, одна з яких демонструє географічне розташування на основі прогресу для загального охоплення. Клієнтам не потрібно буде підкреслювати швидкість зміни, оскільки він хоче зробити переконливу рекламу. Це додатково буде багатомовним з приблизно 6 мовами, які будуть розвивати клієнтські зустрічі.

Мобільне додаток може так само спонукати до конфігурації, клієнти зможуть організувати таксі та отримати найближчий драйвер у вашій зоні. Ви можете, як спосіб, планувати свої прогулянки у тому випадку, якщо ви робите бізнес, що йдеться про соціальні події так часто, як мислимі.

RedCab і Blockchain Technology

План дій RedCab буде перенесено на децентралізовану регулярну структуру, яка буде порівняно оснащена dApps, яка буде продовжувати працювати на P2P і, що більше блок-схеми системи. Це гарантує відсутність опору від непристосованих або жодного майстра. Безпомилкові особливості поєднують в собі підтвердження просування та атестацію водіння, що надає впливові можливості водіям, оскільки вони можуть отримати жокеани, які вони досі приймають після належних умов під час водіння.

RedCab Token Details та ICO

Розпорядження для токенів розпочнеться з першого червня, 2018 000 GMT і закінчиться 15 серпня, 2018 23:59 GMT або якщо токени потраплять до важливості до дати закінчення.

Передоплата:

Починається перший червень 2018 року на GMT GMT та закінчується 21 червня 2018 року о 23:59 GMT з енергетичними регулювальними органами грошово-кредитної політики, які отримують бонус на 15 відсотків, до тих пір, поки не буде реалізовано агрегат, який буде продано, або організовується закриття.

Істотний натовп-продаж:

Початок 22 червня на GMT GMT і закінчується 15 серпня 2018 року о 23:59 GMT.

Токен Максимальний запас: 100 000 000 REDC

• Прийнята валюта для продажу токенів: Ethereum

• Назва токену: REDC

• Тип токену: ERC20

• М'яка кришка: 2143 ETH

• Обмін: 1 ETH = 2333 REDC

• Жорсткий цоколь: 24529 ETH

• Мінімальне придбання: 0.1 ETH = 233.3 REDC

Відвідайте посилання нижче, щоб отримати додаткову інформацію:

Website: https://redcab.io/

Whitepaper: https://redcab.io/downloads/Whitepaper_EN_v1.0.pdf

Telegram: https://t.me/RedCab_ICO

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/redcab

Twitter: https://twitter.com/redcab_llc

Medium: https://medium.com/redcab

Facebook: https://facebook.com/redcabeg

Reddit: https://www.reddit.com/u/Redcab_io

Panjke https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1002513

ETH: 0xDb159732aEEBc8aB3E26fA19d2d144e4eACAAca2